Autómentés Szigetszentmiklóson

Autómentés Szigetszentmiklóson

Bármilyen baj éri az autóját, hívja az 024 autómentőt! A cég munkatársai országszerte vállalják az autók és más járművek szállítását is. Éjjel nappal állnak rendelkezésre, méghozzá esti felár nélkül mentenek.

A más járművek alatt értünk motorkerékpárokat is. Továbbá maximum 3 tonnát képes szállítani a cég. Ezekbe a kategóriákba beletartozhat például egy kisbusz, elektromos- és hibrid autók, kisebb munkagépek, sportautók, stb.

Autómentést a 024 autómentő országszerte vállal, bikázást azonban például kizárólag Budapest környékén. Azonban autópályákhoz is lehet hívni, de például autómentés Szigetszentmiklóson is elérhető!

Amiben tehát a cég tud segíteni, ha autómentést Szigetszentmiklóson szeretne igénybe venni:

  • Meghibásodott kisbuszok elszállítása
  • Balesetben megsérült járművek elszállítása
  • Klasszikus autószállítása
  • Több autó egyszerre szállítása.

Továbbá fontos kiemelni, hogy az autómentő maximum négy ember szállítását is vállalja.

Ha autómentés, akkor 024automento.hu!

Bármilyen baj éri az autóját, hívja az 024 autómentőt! A cég munkatársai országszerte vállalják az autók és más járművek szállítását is. Éjjel nappal állnak rendelkezésre, méghozzá esti felár nélkül mentenek. A más járművek alatt értünk motorkerékpárokat is. Továbbá maximum 3 tonnát képes szállítani a cég. Ezekbe a kategóriákba beletartozhat például egy kisbusz, elektromos- és hibrid…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük